NAUTIKAONLINE
Korpa

Honda Marine motorno ulje 10W30

Honda Marine motorno ulje 10W30
Honda Marine motorno ulje 10W30

Honda originalno ulje za vanbrodske motore je visokokvalitetno motorno ulje koje je specijalno formulisano za održavanje i poboljšanje performansi vašeg vanbrodskog motora. Ovo ulje je pažljivo razvijeno kako bi se osigurala optimalna zaštita i dugotrajnost vašeg motora, bez obzira na uslove vožnje ili vode u kojoj se koristi.


Ključne karakteristike i prednosti Honda originalnog ulja za vanbrodske motore:


Visoka zaštita motora: Honda ulje pruža izuzetnu zaštitu od trošenja, korozije i oksidacije unutar motora. Ovo je ključno za održavanje performansi i produženje veka trajanja vanbrodskog motora.


Smanjenje trenja: Smanjenjem trenja unutar motora, ovo ulje pomaže u poboljšanju učinkovitosti i smanjenju potrošnje goriva.


Pogodno za različite uslove: Bez obzira vozite li svoj vanbrodski motor u slatkoj vodi, morskoj vodi ili ekstremnim uslovima, Honda originalno ulje za vanbrodske motore dizajnirano je da se nosi s različitim okruženjima.


Kompatibilnost sa Honda motorima: Ovo ulje je posebno formulirano kako bi savršeno odgovaralo Hondinim vanbrodskim motorima, što osigurava najbolje performanse i pouzdanost.


Redovno održavanje: Korišcenje originalnog Honda ulja za vanbrodske motore osigurava da ostanete u skladu s preporukama proizvođača za održavanje, što je ključno za očuvanje garancije i pouzdanosti vašeg motora.


Uzimanje u obzir ove prednosti, Honda originalno ulje za vanbrodske motore može biti odličan izbor za vlasnike Honda vanbrodskih motora koji žele osigurati dugotrajnu i pouzdanu izvedbu svog motora.


Pakovanje: 1l

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.700,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 0000001
Tagovi: honda , marine , motorno , ulje , 10w30 , ulja , i , maziva