NAUTIKAONLINE
Korpa

O nama

STIV Solutions je osnovan 2011. godine sa osnovnim ciljem da tržištu ponudi jedinstvene inovacije u domenu web programiranja. Naš tim nastoji da svoje iskustvo na najbolji način iskoristi u planiranju svakog pojedinačnog projekta. Zajedno sa Vama stvaramo rešenja koja odgovaraju na sve zahteve. Savremenim pristupom, implementacijom aktuelnih tehnologija i kreativnim dizajnom, zadovoljstvo Vaših klijenata neće izostati.

Web sistem prilagođen Vašim potrebama sa programskim modulima za automatizaciju poslovanja

Izdvajamo se po softverskim sistemima razvijenim u cilju izvršavanja različitih nivoa poslovnih zahteva. Modularnost je karakteristika naših rešenja koja ih u potpunosti prilagođava Vašoj poslovnoj potrebi. Kopleksnost Vašeg sistema zavisiće isključivo od potreba samog poslovnog procesa, tako da će funkcionalnost, brzina i jednostavnost aplikacije biti zagarantovani.

Projektujemo internet aplikacije koje svojim dizajnom i funkcionalnošću prate razvoj IT tehnologije

Realizaciji svakog projekta, bilo da je reč o jednostavnoj web aplikaciji ili kompleksnoj ecommerce platformi, naš tim pristupa jednako odgovorno. Novi projekat ne posmatramo kao “samo još jedan novi posao”, već kao novi proizvod koji će klijentu obezbediti očekivani benefit i novu referencu koja će predstavljati kvalitet našeg rada i zalaganja na realizaciji istog.

Savremen pristup u web programiranju i iskustvo naših programera garantuju uspešnu saradnju i obostrano zadovoljstvo u primeni naših rešenja.

STIV Solutions