Informacije o dostavi

Nautika Online koristi usluge kurirske službe Daily Express. Sve pošiljke dostavljamo najkasnije do 48h od trenutka prispeća pošiljke u Srbiju. O dostavi paketa bićete informisani najpre telefonski prilikom potvrde narudžbine a zatim i E-mail porukom dan pre isporuke na Vašu adresu. Potrebno je da navedete za adresu dostave onu na kojoj ćete biti u toku dana isporuke između 08.00-18.00h. U slučaju, da je u adresi dostave navedena adresa Vašeg radnog mesta, potrebno je da navedete osim Vaših ličnih podataka i naziv firme.

 

Ograničenja isporuke

 

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 7-14 dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak, idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

 

Dodatne informacije

 

Paket se pakuje tako da ne može biti oštećen uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja paketa, kupac je dužan da izvrši proveru istog na eventualna oštećenja, i ukoliko ih uoči, potrebno ih je reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena. Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je u obavezi da potpiše otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju paketa. Kurirska služba isporučuje robu do adrese, i pakete ne unosi u stambeni prostor.

 

Cena isporuke

 

Za naručenu robu iznosa do 10.000 dinara, dostava se naplaćuje 250 dinara (u cenu je uračunat PDV). Za pakete čija je vrednost preko 10.000 dinara, dostava je BESPLATNA.