NAUTIKAONLINE
Korpa

Čamci

Brend: Nautiline
Loptica za rašlje na Nautiline brodovima prečnik 9 cm. Napravljeno od plastike svetlo sive boje...
75,64 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak AIR MAT 248. Gumenjak sa uzdužnom kobilicom i sa veoma čvrstom "Air Mat" pod. Ona nudi stabilnost i lakoće. Rastavljati u nekoliko minuta. Izgrađena od visokokvalitetnih materijala i nudi maksimalnu sigurnost i pouzdanost. Isporučuje se sa vesla, veslo brave, stopala pumpa, torba,..
142.600,00 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak AIR MAT 270. Gumenjak sa uzdužnom kobilicom i sa veoma čvrstom "Air Mat" pod. Ona nudi stabilnost i lakoće. Rastavljati u nekoliko minuta. Izgrađena od visokokvalitetnih materijala i nudi maksimalnu sigurnost i pouzdanost. Isporučuje se sa vesla, veslo brave, stopala pumpa, torba,..
155.000,00 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak AIR MAT 320. Gumenjak sa uzdužnom kobilicom i sa veoma čvrstom "Air Mat" pod. Ona nudi stabilnost i lakoće. Rastavljati u nekoliko minuta. Izgrađena od visokokvalitetnih materijala i nudi maksimalnu sigurnost i pouzdanost. Isporučuje se sa vesla, veslo brave, stopala pumpa, torba,..
167.400,00 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak LETVA 185. Čamac na naduvavanje: ekonomičan, lako se montira i transportuje. Veoma bezbedan i stabilan zahvaljujući svojoj širini i debljini letve. Isporučuje se sa veslima, pumpom torbom i sedištem. Proizvedeno sa 3 nezavisne komore. Pogodan za plovidbu po unutrašnjim vodama. Isp..
69.440,00 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak LETVA 230. Čamac na naduvavanje: ekonomičan, lako se montira i transportuje. Veoma bezbedan i stabilan zahvaljujući svojoj širini i debljini letve. Isporučuje se sa veslima, pumpom torbom i sedištem. Proizvedeno sa 3 nezavisne komore. Pogodan za plovidbu po unutrašnjim vodama. Isp..
85.560,00 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak ŠPERPLOČA 230. Idealan partner za vaše avanture, koristiti kao tendera ili kao Gumenjak za automobile i karavane. Jednostavan za nošenje, može se koristiti i bez prikolice. Opremljen V-kobilicom prema uzdužnom kobilicom. Unutrašnjost Pod je napravljen u "šperploči", lakog tra..
102.920,00 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak ŠPERPLOČA 248. Idealan partner za vaše avanture, koristiti kao tendera ili kao Gumenjak za automobile i karavane. Jednostavan za nošenje, može se koristiti i bez prikolice. Opremljen V-kobilicom prema uzdužnom kobilicom. Unutrašnjost Pod je napravljen u "šperploči", lakog tra..
115.321,24 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak ŠPERPLOČA 270. Idealan partner za vaše avanture, koristiti kao tendera ili kao Gumenjak za automobile i karavane. Jednostavan za nošenje, može se koristiti i bez prikolice. Opremljen V-kobilicom prema uzdužnom kobilicom. Unutrašnjost Pod je napravljen u "šperploči", lakog tra..
128.960,00 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak ŠPERPLOČA 290. Idealan partner za vaše avanture, koristiti kao tendera ili kao Gumenjak za automobile i karavane. Jednostavan za nošenje, može se koristiti i bez prikolice. Opremljen V-kobilicom prema uzdužnom kobilicom. Unutrašnjost Pod je napravljen u "šperploči", lakog tra..
133.921,24 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak ŠPERPLOČA 320. Idealan partner za vaše avanture, koristiti kao tendera ili kao Gumenjak za automobile i karavane. Jednostavan za nošenje, može se koristiti i bez prikolice. Opremljen V-kobilicom prema uzdužnom kobilicom. Unutrašnjost Pod je napravljen u "šperploči", lakog transpor..
142.600,00 RSD
Brend: Nautiline
Nautiline gumenjak ŠPERPLOČA 360. Idealan partner za vaše avanture, koristiti kao tendera ili kao Gumenjak za automobile i karavane. Jednostavan za nošenje, može se koristiti i bez prikolice. Opremljen V-kobilicom prema uzdužnom kobilicom. Pod je napravljen od "šperploče"  jednostavan za transp..
155.000,00 RSD
Brend: Scoprega
Pumpa za čamceBoja: SivaMaterijal: PVC.Dimenzije: 90k200k40H mmPrečnik pin: 10 mmMože se rastaviti. Kroz uže u svim vrstama. Nova verzija sa pojačanim plinom...
1.600,84 RSD
Brend: Nautiline
Rezervni čep za Nautiline brodove na naduvavanje, pogodan za sve brodove sa izuzetkom VTR..
907,68 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 29 (2 strana)