NAUTIKAONLINE
Korpa

Garmin Sonari

Brend: Garmin
Najbolja oprema za vašu nautičku avanturuPredstavljamo vam idealnog saputnika za vašu nautičku avanturu - naš kombinovani uređaj sa svetlim ekranom od 4,3 inča koji je čitljiv čak i pod direktnim sunčevim svetlom. Ovaj uređaj dolazi sa GT-20 sondom koja podržava standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP..
59.990,00 RSD
Brend: Garmin
Istražite vode kao profesionalac, bolje od lokalnih ribolovacaKada žudite za većim ulovom, obično se savetuje da se posavetujete sa lokalnim ribolovcima i ribarima. Sa našim revolucionarnim ECHOMAP UHD ploterom, opremljenim najboljim sonarom u svojoj klasi i naprednim kartama, zasigurno ćete na..
202.500,00 RSD
Brend: Garmin
ZAŠTO TRAŽITI SAVET OD MEŠTANA KADA MOŽETE POSTATI PRAVI MAJSTOR RIBOLOVA KAO JEDAN OD NJIH?Lokalni ribari možda tvrde da znaju najbolje, ali nisu iskusili čaroliju ribolova uz pomoć ECHOMAP UHD2 plotera sa svetlim ekranom od 5" i oštrim prikazom sonara i karata.Ovi uređaji su dizajnirani sa praktič..
69.990,00 RSD
Brend: Garmin
Istražite vode kao profesionalac, bolje od lokalnih ribolovacaKada žudite za većim ulovom, obično se savetuje da se posavetujete sa lokalnim ribolovcima i ribarima. No, sa našim revolucionarnim ECHOMAP UHD2 ploterom, opremljenim najboljim sonarom u svojoj klasi i naprednim kartama, zasigurno ćete na..
174.990,00 RSD
Brend: Garmin
Istražite vode kao profesionalac, bolje od lokalnih ribolovacaKada žudite za većim ulovom, obično se savetuje da se posavetujete sa lokalnim ribolovcima i ribarima. No, sa našim revolucionarnim ECHOMAP UHD2 ploterom, opremljenim najboljim sonarom u svojoj klasi i naprednim kartama, zasigurno ćete na..
201.000,00 RSD
Brend: Garmin
SVE ŠTO VAM TREBA ZA USPEŠAN RIBOLOVNaš komplet sadrži kombinovani ploter i sonar sa svetlim 10-inčnim ekranom osetljivim na dodir, idealan za čitanje čak i na sunčevoj svetlosti. Osim osnovne karte sveta, komplet uključuje standardni CHIRP sonar i UHD sonare za skeniranje kako biste imali sve što j..
315.000,00 RSD
Brend: Garmin
4.3-inčni GPS fishfinder uređaj sa najboljim sonarom u svojoj klasi i softverom za izradu karata Quickdraw ContoursSadrži sondu sa dvostrukim snopom, kao i standardni Garmin CHIRP sonar za kristalno jasne slike uz izvanredno razdvajanje ribe i prepreka pod vodom.Ugrađeni softver za izradu karata Gar..
21.990,00 RSD
Brend: Garmin
UZ SONAR ZA ZABACIVANJE VAŠ TELEFON SE PRETVARA U FISHFINDERJednostavno pronađite i ulovite više ribe uz izdržljiv STRIKER Cast sonar sa GPS-om. Samo ga zabacite kako biste dobili prikaz slike terena na kojem planirate pecati sa dometom do 60 metara putem aplikacije na vašem pametnom telefonu ili ta..
26.990,00 RSD
Brend: Garmin
Zaštitni poklopac za uređaje GARMIN STRIKER™ 9 inčaOčuvajte svoj uređaj STRIKER™ koristeći naš specijalno dizajniran poklopac. Sačuvajte ga od izazova morskog i rečnog okruženja kada nije u finkciji i produžite mu vek trajanja. Poklopac je veoma koristan kada se Fishfinder ne skida sa plovila i kada..
3.490,00 RSD
Brend: Garmin
Gledajte ribe i strukture dna sa maksimalnom količinom detalja u boji pomoću STRIKER Vivid 4cv sonara. Ovaj uređaj poseduje viskokokontrastne palete boja kako bi vam olaksao pregled sveta ispod vašeg plovila. Uz pomoć sonde GT20 možete dobiti standardni CHIRP i ClearVü sonar. Ugrađeni GPS visok..
27.990,00 RSD
Brend: Garmin
Gledajte ribe i strukture dna sa maksimalnom količinom detalja u boji pomoću STRIKER Vivid 5cv sonara. Ovaj uređaj poseduje viskokokontrastne palete boja kako bi vam olaksao pregled sveta ispod vašeg plovila. Uz pomoć sonde GT20 možete dobiti standardni CHIRP i ClearVü sonar. Ugrađeni GPS visok..
46.500,00 RSD
Brend: Garmin
Gledajte ribe i strukture dna sa maksimalnom količinom detalja u boji pomoću STRIKER Vivid 7cv sonara. Ovaj uređaj poseduje viskokokontrastne palete boja kako bi vam olaksao pregled sveta ispod vašeg plovila. Uz pomoć sonde GT20 možete dobiti standardni CHIRP i ClearVü sonar. Ugrađeni GPS visok..
61.500,00 RSD
Brend: Garmin
Gledajte ribe i strukture dna sa maksimalnom količinom detalja u boji pomoću STRIKER Vivid 7sv sonara. Ovaj uređaj poseduje viskokokontrastne palete boja kako bi vam olaksao pregled sveta ispod vašeg plovila. Uz pomoć sonde GT52 možete dobiti standardni CHIRP i ClearVü sonar. Ugrađeni GPS visok..
76.500,00 RSD
Brend: Garmin
Gledajte ribe i strukture dna sa maksimalnom količinom detalja u boji pomoću STRIKER Vivid 9sv sonara. Ovaj uređaj poseduje viskokokontrastne palete boja kako bi vam olaksao pregled sveta ispod vašeg plovila. Uz pomoć sonde GT52 možete dobiti standardni CHIRP i ClearVü sonar. Ugrađeni GPS visok..
88.500,00 RSD
Brend: Garmin
RIBOLOV UZ GARMIN FORCE TROLLING MOTORBrže stignite do ribe i ostanite na vodi uz najmoćniji i najefikasniji trolling motor koji je dostupan.Garmin Force elektomotor je efikasniji sa 24 V nego konkurencija sa svojim sistemom od 36 V.Bežično se povežite sa svojim Garmin ploterom i otvorite svet moguć..
495.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)