NAUTIKAONLINE
Korpa
Poštovani, internet prodavnica je u fazi izrade. Sve cene su informativnog karakter. Za detaljne informacije pozovite nas na 064 66 88 761.

Humminbird Oprema


Brend: FASTen Borika
Ovaj komplet ima mogućnost ugradnje nosača na tvrdu stranu uz upotrebu samo četiri drvena ili muška vijka. Moguće je montirati montažu u otvor Ø 32 mm napravljen na strani plovila. U tom slučaju, montažna platforma može biti fiksirana unutar trupa (ako je dostupna) za dodatno ojačanje okvira u cje..
1.890,00 RSD
Brend: FASTen Borika
FASTen Borika FMs225 140mmx140mm Baza sa lepljivom stranom, namenjena za montazu na gumenim camcima i svim plovilima na naduvavanje. Komplet za montažu omogućava brzu i jednostavnu instalaciju čitavog asortimana FASTen® pribora na strani plovila na naduvavanje. Upotrebom PVC podloška za montažu ..
0,00 RSD
Brend: FASTen Borika
Koristi se za montažu sonara popularnih brendova (Humminbird, Garmin, Lowrance, Raymarine i drugih), kao i montažu foto / video opreme, GoPro kamera, video rekordera i druge opreme. Platforma Ss223 je dizajnirana tako da odgovara montažnim otvorima većine tipova opreme čija veličina odgovara p..
1.890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)