NAUTIKAONLINE
Korpa

FASTen Borika

Komplet koji se sastoji od nosača i montažne platforme dizajniran je za ugradnju raznih komada opreme na tvrdu stranu plovila. Pričvršćuje se na tvrdu stranu plovila pomoću četiri muška vijka ili samoreznih vijaka (uključeno). Omogućava pričvršćivanje različitih tipova opreme na stranu uz pomoć..
0,00 RSD
Ovaj komplet ima mogućnost ugradnje nosača na tvrdu stranu uz upotrebu samo četiri drvena ili muška vijka. Moguće je montirati montažu u otvor Ø 32 mm napravljen na strani plovila. U tom slučaju, montažna platforma može biti fiksirana unutar trupa (ako je dostupna) za dodatno ojačanje okvira u cje..
1.890,00 RSD
FMr125 za ugradnju na cev FI 22mm-25mm  Ovaj komplet za montažu je namenjen za samostalnu ugradnju nosača na cev i sastoji se od nosača Fs219 i montažne platforme Mr215. Nije potrebno bušenje cevi. Otpušteni vijci za zadržavanje dozvoljavaju pomicanje nosača duž cijevi bez potrebe za..
2.200,00 RSD
FASTen Borika FMs225 140mmx140mmBaza sa lepljivom stranom, namenjena za montazu na gumenim camcima i svim plovilima na naduvavanje.Komplet za montažu omogućava brzu i jednostavnu instalaciju čitavog asortimana FASTen® pribora na strani plovila na naduvavanje.Upotrebom PVC podloška za montažu ..
0,00 RSD
HT213 Drzac stapa Ovo pouzdano osigurava štap sa strane broda. Može se montirati u bilo kojem položaju oko svoje ose I prikladno prilagoditi za nagib u odnosu na horizont sa korakom od 30 ° kao i pouzdano osigurati u odabranom položaju. Držač je opremljen sa naslonom za leđa za fiksiranje š..
3.480,00 RSD
Koristi se za montažu sonara popularnih brendova (Humminbird, Garmin, Lowrance, Raymarine i drugih), kao i montažu foto / video opreme, GoPro kamera, video rekordera i druge opreme. Platforma Ss223 je dizajnirana tako da odgovara montažnim otvorima većine tipova opreme čija veličina odgovara p..
1.890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)