NAUTIKAONLINE
Korpa

Honda filter ulja za motore do 60 ks

Honda filter ulja za motore do 60 ks
Honda filter ulja za motore do 60 ks

Filter za ulje za vanbrodske motore je ključna komponenta za održavanje i produženje veka trajanja vašeg vanbrodskog motora. Ovaj visokokvalitetni Honda filter je dizajniran da efikasno uklanja nečistoće i čestice iz motornog ulja, čime se obezbeđuje optimalna čistoća ulja i zaštita motora.


Ključne karakteristike i prednosti:


Efikasna filtracija: Filter za ulje je razvijen da efikasno filtrira ulje, uklanjajući nečistoće kao što su čestice metala, prašina i ostali kontaminanti. Ovo pomaže u sprečavanju trošenja vitalnih delova motora.

Produženje veka trajanja motora: Redovna upotreba visokokvalitetnog filtera za ulje pomaže produžiti vek trajanja vašeg vanbrodskog motora tako što održava čistoću i kvalitet ulja.

Pouzdanost i kompatibilnost: Filter je dizajniran za precizno uklapanje i kompatibilnost sa vanbrodskim motorima snage do 60 KS. To osigurava pouzdan rad i efikasnost.

Jednostavna zamena: Zamena filtera za ulje obično je jednostavan postupak koji možete obaviti sami ili uz pomoć ovlašćenog servisnog centra.

Održavanje performansi: Redovna zamena filtera za ulje je deo rutinskog održavanja vanbrodskog motora i doprinosi očuvanju performansi i pouzdanosti vašeg motora.

Smanjenje potrošnje goriva: Čistim uljem, vanbrodski motori obično ostvaruju bolje performanse i smanjuju potrošnju goriva.

Prilikom odabira filtera za ulje za vaš vanbrodski motor, važno je proveriti kompatibilnost sa specifikacijama i modelom vašeg motora kako biste bili sigurni da odabrani filter savršeno odgovara vašim potrebama. Redovno održavanje i zamena filtera za ulje su ključni koraci u očuvanju i poboljšanju performansi vašeg vanbrodskog motora.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.700,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 0000003
Tagovi: honda , filter , ulja , za , motore , do , 60 , ks , ulja , i , maziva