NAUTIKAONLINE
Korpa
Poštovani, internet prodavnica je u fazi izrade. Sve cene su informativnog karakter. Za detaljne informacije pozovite nas na 064 66 88 761.

Nautička Navigacija Simrad Fishfinder Chartplotter multi-touch GO-5 XSE bez Sonde Simrad 000-14449-001

Nautička Navigacija Simrad Fishfinder Chartplotter multi-touch GO-5 XSE bez Sonde Simrad 000-14449-001
Nautička Navigacija Simrad Fishfinder Chartplotter multi-touch GO-5 XSE bez Sonde Simrad 000-14449-001

Simrad Fishfinder Chartplotter multi-touch GO-5 XSE 

Svakodnevno dobijte više na vodi uz Simrad GO5 XSE, savršeno pogodno za kompaktne sportske čamce i brodove. Iza super-svetlog ekrana osetljivog na dodir nalazi se uređaj za iscrtavanje sa ugrađenim GPS prijemnikom i wi-fi pristup najnovijim kartama i ažuriranjima. Kontrolišite svoj zvučni sistem u vozilu, pratite podatke o motoru i više preko NMEA 2000®, i birate iz niza ugrađenih tehnologija sonara: krstarite sa sigurnošću koristeći ForvardScan ™ napredni sonar, ili pronađite ribu kao profesionalac pomoću Broadband Sounder ™ CHIRP sonar plus StructureScan® HD SideScan i DownScan Imaging ™.

Ključne karakteristike

- Jednostavan za korišćenje multi-touch interfejs

- Potpuno opremljen iscrtač s najširom dostupnom kartografskom podrškom (Insight, Navionics, CMAP)

- Planirajte pametnije sa TripIntel ™ tehnologijom

- 5-inčni ekran za ugradnju ili montiranje na nosač

- Široki ekran sa svetlim LED pozadinskim osvetljenjem

- GPS prijemnik velike brzine 10 Hz

- Širokopojasni ehosounder sa CHIRP

- Ugrađeni ForvardScan ™ sonar (potreban sonde)

- Ugrađena strukturna skeniranja (potrebna je transduktor)

- Ugrađeni GoFree ™ Wi-Fi - NMEA 2000® kompatibilan

Pregled Jednostavan za korišćenje Multi-Touch ekran GO5 XSE nudi istinsku jednostavnost upotrebe sa intuitivnim kontrolama ekrana osetljivim na dodir koje će korisnici pametnih telefona i tablet računara odmah naći. Dodirnite da biste kreirali ili izabrali međutočke, prignječili da biste zumirali, ili kucnite i prevucite da biste mirno pomerali po grafikonima. Jednostavni početni ekran i izgled menija čine da sve funkcije budu brzo dostupne, sa velikim i jasno opisanim ikonama koje se lako prepoznaju i dodiruju.

Navigacija i upravljanje putnim tačkama GO5 XSE je potpuno opremljen uređaj za iscrtavanje, sa podrškom za najširi dostupni opseg kartografskih opcija, uključujući C-MAP® MAKS-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® i NV Digital® Charts. Navigirajte sa sigurnošću do odredišta blizu i daleko, uz fleksibilnost da odaberete grafikone koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i lokaciji. Postavite i zabilježite ta odredišta lako pomoću jednostavnog upravljanja putanjom: označite međutočke dodirom i dodijelite smislena imena koja olakšavaju traženje željene destinacije bez obzira jeste li mapirali deset mjesta ili hiljadu.

 Potpuno prilagodljiv interfejs Simrad GO5 KSSE je potpuno namešten kako bi odgovarao vašem plovilu i vašim omiljenim aktivnostima na vodi - od plovidbe energijom, do ribolova, do sportova na vodi. Prilagodite početni ekran prečicama do funkcija koje najviše koristite i personalizujte ih svojim izborom pozadine. Podesivi prikazi podeljenog ekrana i prilagodljivi rasporedi panela omogućuju vam da vidite sve što vam je potrebno na ekranu odjednom, bez obzira na vašu aktivnost.

Planirajte pametnije pomoću tehnologije TripIntel ™ Dizajnirana za nautičare, TripIntel tehnologija prati i prikazuje ključne informacije koje su vam potrebne za planiranje sigurnih i ugodnih dana na vodi. Donosite pametne odluke sa rasponom goriva na kartama, lakim pristupom trenutnim i budućim nivoima plime i detaljnom istorijom vaših prethodnih putovanja, uključujući put kojim ste krenuli i kako je vaš brod postavljen.

Ugrađeni GPS prijemnik od 10 Hz * Sa GPS prijemnikom velike brzine koji ažurira vašu poziciju deset puta svake sekunde, Simrad GO5 KSSE je idealan za upotrebu na brzim RIB-ovima i motornim čamcima. Gledajte kretanje vašeg broda glatko, precizno i u realnom vremenu, bez "skakanja" od tačke do tačke na ekranu. Prikaz krstarenja Dizajniran s obzirom na snagu plovidbe, Simrad GO5 XSE nudi jedinstvenu stranicu za krstarenje koja objedinjuje ključne navigacijske podatke i grafikone u jednom lako čitljivom prikazu. Izaberite informacije koje su najrelevantnije za vaš stil crusing i aktivnosti na vodi sa mogućnošću uređivanja stavki podataka na ekranu.

 NMEA 2000® nadzor i instrumenti motora Simrad GO5 XSE se povezuje sa bilo kojom opremom koja podržava NMEA 2000® na vašem brodu, uključujući vanbrodske motore i unutrašnje motore; merači nivoa goriva i protoka; senzori brzine, smjera i temperature vode; i još mnogo toga. Kreirajte sopstvene digitalne displeje za instrumente, donoseći bogatstvo informacija čak i na najveću gužvu dok istovremeno održavate čist izgled sa što manje merača. Gledajte svoju dubinu pomoću ugrađenog sonara Poznavanje prave dubine ispod trupa može vam pomoći da uživate u vremenu sa vodom sa manje briga i olakšava pronalaženje odgovarajućih sidrišta u nepoznatim vodama. Uz ugrađeni sonar, samo dodajte odgovarajući sonarni pretvarač za precizno praćenje dubine u realnom vremenu. Pogled na istoriju dubine koji se može pomerati omogućava vam da pratite i lako postavljate putne tačke za obećavajuće sidrišta, dok StructureScan Imaging ™ kombinuje DovnScan i SideScan sonar kako bi prikazao pogled na dno ispod vašeg plovila. Krstarite pouzdano sa ForardScan ™ Sonar Koristeći opcionalni ForvardScan pretvarač, ova napredna sonar tehnologija pruža jasnu dvodimenzionalnu sliku dna ispred vašeg plovila, omogućavajući vam da plovite plitkim ili slabo zabilježenim vodama s povjerenjem. Pomoću ažuriranja u realnom vremenu i pogleda u budućnosti koji je do osam puta veći od trenutne dubine, ForvardScan l!

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
64.000,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 000-14449-001