NAUTIKAONLINE
Korpa

Nautička Navigacija Simrad Echo/GPS multi-touch GO9 XSE bez Sonde 000-14444-001

Nautička Navigacija Simrad Echo/GPS multi-touch GO9 XSE bez Sonde 000-14444-001
Nautička Navigacija Simrad Echo/GPS multi-touch GO9 XSE bez Sonde 000-14444-001

Simrad GO9 XSE Multifunkcionalni ekran sa ugrađenim Echosound-erom, GPS i Wi-Fi. Super-svetli, 9-inčni multi-touch široki ekran sa NMEA 2000 i radarskim interfejsom.

Top 5 karakteristika za krstarenje obalom i sportski ribolov

 • Jednostavan za upotrebu
 • 9-inčni ekran osetljiv na dodir visoke svetline
 • Ugrađeni napredni ehosounder sposoban da prikazuje CHIRP, Forwardcan, Sidescan i Downscan slike
 • Radarski priključak za priključenje na Simrad čvrstog radara
 • Direktni audio, autopilot, komunikacija i povezivanje motora i kontrola preko NMEA2000  
 • Ugrađeni Wi-Fi za mobilni  uređaj i preuzimanje internetskih grafikona i softvera

Ključne karakteristike:

 • Jednostavan za korišćenje multi touch softver
 • Sigurno i jednostavno kretanje pomoću omiljene kartografije (Insight, Navionics, CMAP)
 • Utvrdite dubinu, vrstu dna i pronađite ribu koristeći jednu od mnogih tehnologija ehosounder tehnologije
 • Brza i jednostavna kontrola zabavnih sistema povezanih na NMEA2000
 • Kontrola kruga plovila kada je priključen na digitalni sistem za prebacivanje u C-zonu
 • Pregledajte i pratite podatke o motoru dok ste u toku
 • Low Profile Glass dash stiling
 • Super svetli široki ekran
 • Ugrađena Wi-Fi veza
 • Obaveštenja o ažuriranju softvera i preuzimanja kada su povezani na internet
 • Pregled ekrana kada je povezan sa mobilnim uređajem
 • Ugrađena GPS antena od 10 Hz
 • Dvojni slot za Micro SD karticu
 • Ugrađeni ehosounder (Broadband & Chirp)
 • Ugrađena DownScan i Sidescan slika (potrebna je sonda)
 • Ugrađena Forwardcan Imaging (potrebna je pretvarač)
 • Radarski port za direktnu vezu sa Simrad 3G / 4G ili Halo Radar skenerima
 • Operativno sa daljinskim upravljačem OP40 / OP50
 • Napredna mreža NMEA2000

Jednostavan za korišćenje Multi-Touch ekran GO9 XSE nudi istinsku jednostavnost upotrebe sa intuitivnim kontrolama ekrana osetljivim na dodir koje će korisnici pametnih telefona i tablet računara odmah pronaći. Dodirnite da biste kreirali ili izabrali međutočke, prignječili da biste zumirali, ili kucnite i prevucite da biste mirno pomerali po grafikonima. Jednostavni početni ekran i izgled menija čine da sve funkcije budu brzo dostupne, sa velikim i jasno opisanim ikonama koje se lako prepoznaju i dodiruju.

Navigacija i upravljanje putnim tačkama GO9 XSSE je potpuno iscrtani uređaj za iscrtavanje, s podrškom za najširi dostupan raspon kartografskih opcija, uključujući C-MAP® MAKS-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® i NV Digital® Charts. Navigirajte pouzdano do odredišta blizu i daleko, uz fleksibilnost da odaberete grafikone koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i lokaciji. Postavite i zabilježite ta odredišta lako pomoću jednostavnog upravljanja putanjom: označite međutočke dodirom i dodijelite smislena imena koja olakšavaju traženje željene destinacije bez obzira jeste li mapirali deset mesta ili hiljadu.

Proširite prikaz pomoću Simrad Radar Solution Simrad GO9 XSE je potpuno opremljen radarski displej sa plug-and-play konekcijom na Simrad Broadband 3G ™, Broadband 4G ™ i Halo ™ Pulse Compression radarske sisteme. Krstarite pouzdano kroz prenatrpane luke, plovite sigurno u lošoj vidljivosti, pratite udaljene vremenske ćelije i nađite jata hraneći ptice koje nagovještavaju dobra mjesta za ribolov. Automatsko podešavanje pomaže da se obezbedi jasna radarska slika u svim uslovima, dok radarsko preklapanje kombinuje radarske podatke sa navigacionim kartama za lakše tumačenje vašeg okruženja.

Potpuno prilagodljiv interfejs Simrad GO9 XSE je potpuno prilagodljiv kako bi odgovarao vašem plovilu i vašim omiljenim aktivnostima na vodi - od plovidbe energijom, do ribolova, do sportova na vodi. Prilagodite početni ekran prečicama do funkcija koje najviše koristite i personalizujte ih svojim izborom pozadine. Podesivi prikazi podeljenog ekrana i prilagodljivi rasporedi panela omogućuju vam da vidite sve što vam je potrebno na ekranu odjednom, bez obzira na vašu aktivnost.

Planirajte pametnije pomoću tehnologije TripIntel ™ Dizajnirana za nautičare, TripIntel tehnologija prati i prikazuje ključne informacije koje su vam potrebne za planiranje sigurnih i ugodnih dana na vodi. Donosite pametne odluke sa rasponom goriva na kartama, lakim pristupom trenutnim i budućim nivoima plime i detaljnom istorijom vaših prethodnih putovanja, uključujući i put koji ste napravili i kako je vaš brod obavljen.

Lakša navigacija sa automatskom rutom Automatsko usmeravanje donosi udobnost navigacije u automobilu plovidbi, pomažući vam da planirate rutu i ​​započnete sa manje zakašnjenja. Jednostavno izaberite destinaciju, a vaš GO XSE ekran će predložiti najkraći, najsigurniji put uzimajući u obzir nacrt i dimenzije vašeg broda. Ova funkcija je dostupna sa Navionics + ili Navionics Platinum kartama (Navionics Autorouting), i sa Jeppesen CMAP MAKS-N + grafikonima (Jeppesen Easi Routing).

Ugrađeni GPS prijemnik od 10 Hz * sa GPS prijemnikom velike brzine koji ažurira vašu poziciju deset puta svake sekunde, Simrad GO9 XSE je idealan za upotrebu na brzim RIB-ovima i motornim čamcima. Gledajte kretanje vašeg broda glatko, precizno i u realnom vremenu, bez "skakanja" od tačke do tačke na ekranu. Prikaz krstarenja Dizajniran s obzirom na snagu plovidbe, Simrad GO9 XSE nudi jedinstvenu stranicu krstarenja koja objedinjuje ključne navigacijske podatke i grafikone u jednom lako čitljivom prikazu. Izaberite informacije koje su najrelevantnije za vaš stil crusing i aktivnosti na vodi sa mogućnošću uređivanja stavki podataka na ekranu.

NMEA 2000® monitoring i instrumenti motora Simrad GO9 XSE se povezuje sa bilo kojom opremom koja podržava NMEA 2000® na vašem brodu, uključujući vanbrodske motore i unutrašnje motore; merači nivoa goriva i protoka; senzori brzine, smjera i temperature vode; i još mnogo toga. Kreirajte sopstvene digitalne displeje za instrumente, donoseći bogatstvo informacija čak i na najveću gužvu dok istovremeno održavate čist izgled sa što manje merača.

Gledajte svoju dubinu pomoću ugrađenog sonara Poznavanje prave dubine ispod trupa može vam pomoći da uživate u vremenu sa vodom sa manje briga i olakšava pronalaženje odgovarajućih sidrišta u nepoznatim vodama. Uz ugrađeni sonar, samo dodajte odgovarajući sonarni pretvarač za precizno praćenje dubine u realnom vremenu. Pogled sa dubinom istorije koji se može pomerati omogućava vam da pratite i lako postavljate putne tačke za obećavajuće sidrišta, dok StructureScan Imaging ™ kombinuje DownScan i SideScan sonar kako bi pružio slikovit prikaz dna ispod vašeg plovila.

Krstarite pouzdano sa ForardScan ™ pretvarač, ova napredna sonar tehnologija pruža jasnu dvodimenzionalnu sliku dna ispred vašeg plovila, omogućujući vam da plovite plitkim ili slabo zabilježenim vodama s povjerenjem. Pomoću ažuriranja u realnom vremenu i pogleda u budućnosti koji je do osam puta veći od trenutne dubine, ForwardScan vam omogućava da se opustite i uživate u sigurnijem danu na vodi.

Pronađite ribu pomoću CHIRP & StructureScan® HD crteža Bilo da je to vaš život ili samo povremeni hobi, svako ribolovno putovanje će imati koristi od široke palete ugrađene sonarne tehnologije na Simrad GO9 XSE. Dodajte odgovarajući pretvarač, dostupan zasebno ili u paketu sa vašim ekranom, a GO9 XSE funkcioniše kao snažan fishfinder sa širokopojasnim sonarima sa omogućenom CHIRP tehnologijom za jasnu detekciju ribe u celoj vodenoj koloni. Sa opcionim HDI ili TotalScan pretvaračem, GO9 XSE takođe nudi StructureScan HD sidescan sliku za prikaz sličan izgledu riblje strukture ispod i oko vašeg broda.

Simrad SonicHub®2 i Bluetooth® Audio integracija ako niste kod kuće na vodi bez dobre muzike, Simrad SonicHub®2 pomorski audio sistem je savršen pratilac GO9 XSE ekrana. Prenosite muziku sa tablet računara koji su povezani sa Bluetooth®, pametnim telefonima i drugim mobilnim uređajima, reprodukujte MP3 datoteke sa USB fleš diska ili slušajte ugrađeni AM / FM radio SonicHub 2. SonicHub 2 donosi potpunu kontrolu nad vašom audio zabavom na vaš GO9 XSE ekran, eliminišući potrebu za posebnim stereo zvučnicima i omogućavajući vam da slušate svoju muziku, na svoj način.

GoFree ™ oblak omogućen sa ugrađenim Wi-Fi-jem. Simrad GO9 KSSE obezbeđuje direktan pristup GoFree cloud uslugama, uključujući lako preuzimanje bežičnih mapa, ažuriranje softvera i još mnogo toga. Bez obzira da li ste povezani sa kućnom Vi-Fi vezom sa brodom na prilaznom putu, prijavljeni u Vi-Fi vašu marinu ili povezani sa pametnim telefonom na jezeru, možete pristupiti uslugama GoFree u oblaku gde god imate internet vezu. Na vodi, GoFree povezuje Simrad GO9 XSE sa vašim mobilnim uređajima, preslikavajući ekran vašeg ekrana na pametnom telefonu ili vam daje punu daljinsku kontrolu sa vašeg tableta uz besplatnu aplikaciju GoFree Controller.

SiriusXM Weather Integration- Simrad GO9 XSE je jedini GO Series ekran kompatibilan sa SiriusXM Marine satelitskim vremenom, putem opcionog WM-3 modula za proširenje, za real-time pristup vremenskim informacijama na vašem ekranu. Sa ugrađenim pristupom vremenskim radarima, izveštajima o plutajućim površinama, prognozama za NOAA Marine Zone i još mnogo toga, možete proveriti uslove na moru pre nego što napustite pristanište. SiriusXM Marine je pretplatnički servis, dostupan isključivo u Sjevernoj Americi.

* Ugrađeni GPS prijemnik radi u bilo kojoj montaži na nosaču, a kada je ugrađen u većini trupa od stakloplastike. Kada se ugradi u posudu od metala, može biti potreban eksterni GPS prijemnik kao što je Simrad GS25.

Još karakteristika:

 • Tip ekrana: WVGA  Color  TFT  LCD
 • Veličina ekrana: 9-inčni Widescreen
 • Rezolucija ekrana [pikseli x pikseli]: 800 x 480
 • Nivoi pozadinskog osvetljenja: LED / 1200 nita
 • Ostale karakteristike:
 • Skladištenje međutočaka: 10.000 tačaka ukupnih kombinovanih putnih tačaka / tačaka rute
 • Kapacitet memorijske kartice: Utor za grafičku karticu: Dual microSD
 • GPS navigacija-GPS tip antene: 10 Hz ugrađeni GPS Environmental  
 • Technical Radna temperatura: -15 ° C do +55 ° C (5 ° F do 131 ° F)
 • Vodootporan: IPX7
 • Širina proizvoda: 243 mm / 9.56 in
 • Dubina proizvoda: 83 mm / 3.26 in
 • Visina proizvoda: 171 mm / 6.71 in
 • Težina: 1.32 kg / 2.91 lb
 • Potrošnja energije: 12 V @ 13,8 V
 • Napajanje: 12 V DC

#000-14444-001

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
184.000,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: 000-14444-001