NAUTIKAONLINE
Korpa

Nautička Navigacija Simrad Echo/GPS multi-touch GO-5 XSE sa Sondom DownScan 000-14456-001

Nautička Navigacija Simrad Echo/GPS multi-touch GO-5 XSE sa Sondom DownScan 000-14456-001
Nautička Navigacija Simrad Echo/GPS multi-touch GO-5 XSE sa Sondom DownScan 000-14456-001

Simrad Echo / GPS multi-touch GO-5 XSE sa DownScan 000-14456-001

Svakodnevno dobijte više na vodi uz Simrad GO5 XSE, savršeno pogodno za kompaktne sportske čamce i brodove. Iza super-svetlog ekrana osetljivog na dodir nalazi se uređaj za iscrtavanje sa ugrađenim GPS prijemnikom i Wi-Fi pristup najnovijim kartama i ažuriranjima. Kontrolišite svoj zvučni sistem u vozilu, pratite podatke o motoru i više preko NMEA 2000®, i birate iz niza ugrađenih tehnologija sonara: krstarite sa sigurnošću koristeći ForvardScan ™ napredni sonar, ili pronađite ribu kao profesionalac pomoću Broadband Sounder ™ CHIRP sonar plus StructureScan® HD SideScan i DovnScan Imaging ™.

Ključne karakteristike:

• Jednostavan za korišćenje multi-touch interfejs

• Potpuno opremljen uređaj za iscrtavanje sa najširom dostupnom kartografskom podrškom (Insight, Navionics, CMAP)

 • Planirajte pametnije uz TripIntel ™ tehnologiju

• 5-inčni ekran za ugradnju ili montiranje na nosač

• Široki ekran sa svetlim LED pozadinskim osvetljenjem

 • GPS prijemnik velike brzine od 10 Hz

• Širokopojasni ehosounder sa CHIRP • Ugrađeni ForvardScan ™ sonar (potrebna je sonda)

• Ugrađena struktura StructureScan® (potrebna je sonda)

• Ugrađeni GoFree ™ Wi-Fi

• NMEA 2000® kompatibilan

Jednostavan za korišćenje Multi-Touch ekran GO5 KSSE nudi istinsku jednostavnost upotrebe sa intuitivnim kontrolama ekrana osetljivim na dodir koje će korisnici pametnih telefona i tablet računara odmah naći. Dodirnite da biste kreirali ili izabrali međutočke, prignječili da biste zumirali, ili kucnite i prevucite da biste mirno pomerali po grafikonima. Jednostavni početni ekran i izgled menija čine da sve funkcije budu brzo dostupne, sa velikim i jasno opisanim ikonama koje se lako prepoznaju i dodiruju.

Navigacija i upravljanje putnim tačkama GO5 XSE je potpuno opremljen uređaj za iscrtavanje, sa podrškom za najširi dostupni opseg kartografskih opcija, uključujući C-MAP® MAKS-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® i NV Digital® Charts. Navigirajte sa sigurnošću do odredišta blizu i daleko, uz fleksibilnost da odaberete grafikone koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i lokaciji. Postavite i zabilježite ta odredišta lako pomoću jednostavnog upravljanja putanjom: označite međutočke dodirom i dodijelite smislena imena koja olakšavaju traženje željene destinacije bez obzira jeste li mapirali deset mjesta ili tisuću.

 Potpuno prilagodljiv interfejs Simrad GO5 KSSE je potpuno prilagodljiv kako bi odgovarao vašem plovilu i vašim omiljenim aktivnostima na vodi - od plovidbe energijom, do ribolova, do sportova na vodi. Prilagodite početni ekran prečicama do funkcija koje najviše koristite i personalizujte ih svojim izborom pozadine. Podesivi prikazi podeljenog ekrana i prilagodljivi rasporedi panela omogućuju vam da vidite sve što vam je potrebno na ekranu odjednom, bez obzira na vašu aktivnost.

Planirajte pametnije pomoću tehnologije TripIntel ™ Dizajnirana za nautičare, TripIntel tehnologija prati i prikazuje ključne informacije koje su vam potrebne za planiranje sigurnih i ugodnih dana na vodi. Donosite pametne odluke sa rasponom goriva na kartama, lakim pristupom trenutnim i budućim nivoima plime i detaljnom istorijom vaših prethodnih putovanja, uključujući put kojim ste krenuli.

Ugrađeni GPS prijemnik od 10 Hz  sa GPS prijemnikom velike brzine koji ažurira vašu poziciju deset puta svake sekunde, Simrad GO5 KSSE je idealan za upotrebu na brzim RIB-ovima i motornim čamcima. Gledajte kretanje vašeg broda glatko, precizno i u realnom vremenu, bez "skakanja" od tačke do tačke na ekranu.

Prikaz krstarenja Dizajniran s obzirom na snagu plovidbe, Simrad GO5 XSE nudi jedinstvenu stranicu za krstarenje koja objedinjuje ključne navigacijske podatke i grafikone u jednom lako čitljivom prikazu. Izaberite informacije koje su najrelevantnije za vaš stil crusing i aktivnosti na vodi sa mogućnošću uređivanja stavki podataka na ekranu.

NMEA 2000® nadzor i instrumenti motora Simrad GO5 XSE se povezuje sa bilo kojom opremom koja podržava NMEA 2000® na vašem brodu, uključujući vanbrodske motore i unutrašnje motore; merači nivoa goriva i protoka; senzori brzine, smjera i temperature vode; i još mnogo toga. Kreirajte sopstvene digitalne displeje za instrumente, donoseći bogatstvo informacija čak i na najveću gužvu dok istovremeno održavate čist izgled sa što manje merača. Gledajte svoju dubinu pomoću ugrađenog sonara Poznavanje prave dubine ispod trupa može vam pomoći da uživate u vremenu sa vodom sa manje briga i olakšava pronalaženje odgovarajućih sidrišta u nepoznatim vodama. Uz ugrađeni sonar, samo dodajte odgovarajući sonarni pretvarač za precizno praćenje dubine u realnom vremenu. Pogled na istoriju dubine koji se može pomerati omogućava vam da pratite i lako postavljate putne tačke za obećavajuće sidrišta, dok StructureScan Imaging ™ kombinuje DownScan i SideScan sonar kako bi prikazao pogled na dno ispod vašeg plovila.

Simrad SonicHub®2 i Bluetooth® audio integracija  za muziku. Simrad SonicHub®2 pomorski audio sistem je savršen pratilac GO5 XSE ekrana. Prenosite muziku sa tablet računara koji su povezani sa Bluetooth®, pametnim telefonima i drugim mobilnim uređajima, reprodukujte MP3 datoteke sa USB fleš diska ili slušajte ugrađeni AM / FM radio SonicHub 2. SonicHub 2 donosi potpunu kontrolu nad vašom audio zabavom na vaš GO5 XSE ekran, eliminišući potrebu za zasebnom stereo glavom i omogućavajući vam da slušate svoju muziku, na svoj način. GoFree ™ oblak omogućen sa ugrađenim Wi-Fi-jem Sa ugrađenom Wi-Fi tehnologijom, Simrad GO5 XSE obezbeđuje direktan pristup GoFree cloud uslugama, uključujući jednostavna bežična preuzimanja mapa, softverske nadogradnje i još mnogo toga. Bez obzira da li ste povezani sa kućnom Wi-Fi vezom sa brodom na prilaznom putu, prijavljeni u Wi-Fi vašu marinu ili povezani sa pametnim telefonom na jezeru, možete pristupiti uslugama GoFree u oblaku gde god imate internet vezu.

Na vodi, GoFree povezuje Simrad GO5 XSE sa vašim mobilnim uređajima, preslikavajući ekran vašeg ekrana na pametnom telefonu ili dajući vam potpuno daljinsko upravljanje sa tableta uz besplatnu aplikaciju GoFree Controller. * Ugrađeni GPS prijemnik radi u bilo kojoj montaži na nosaču, a kada je ugrađen u većini trupa od stakloplastike. Kada se ugradi u posudu od metala, može biti potreban eksterni GPS prijemnik kao što je Simrad GS25.

Prikaz Tip ekrana: VVGA Color TFT LCD

Veličina ekrana: 5-inčni Videscreen Rezolucija ekrana [pikseli k pikseli]: 800 k 480

Nivoi pozadinskog osvetljenja: LED / 1200 nita

Ostale karakteristike Skladištenje putnih tačaka: 10,000 ukupnih kombinovanih putnih tačaka / tačaka rute Kapacitet memorijske kartice: Utor za grafičku karticu: microSD GPS navigacija Vrsta GPS antene: 10 Hz ugrađeni GPS Pregled Opis.

Standardni jezički paket: engleski (SAD), engleski (UK), danski, nemački, španski, finski, francuski, grčki, islandski, italijanski, holandski, norveški, portugalski, švedski, japanski, korejski, tajlandski, kineski, bugarski, španski, francuski, hebrejski, hrvatski, mađarski, italijanski, litvanski, poljski, slovački, tursk, ruski, ukrajinski, arapski.

tehničke-ekološke stavke

Radna temperatura: -15 ° C do +55 ° C (5 ° F do 131 ° F)

Vodootporan Standard / rating: IPKS7

Širina: 152 mm / 5,98 in

Dubina proizvoda: 57.9 mm / 2.28 in

Visina proizvoda: 120 mm / 4.72 in

Težina proizvoda: 0.54 kg / 1.18 lb

 Potrošnja energije: 900 mA @ 13,5 V Napajanje (napon napajanja): 12 V DC

 Netvorking Connectors

NMEA 2000 Pending Certification: 1 port

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
72.000,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 000-14456-001