NAUTIKAONLINE
Korpa

Steiner

Brend: Steiner
Steiner Navigator Dvogled PRO 7x50. Navigator 7x50 nudi dosta prednosti: čvrstu konstrukciju i zaštitu od vremena i maksimalnu svestranost. Dizajniran da pruži jasan vid i svetle slike sa specijalno obloženom visokokontrastnom optikom za ultimativnu vidljivost na i izvan vode. Zaštićeno od habanja i..
53.704,40 RSD
Brend: Steiner
Navigator PRO 7k50 sa kompasom: novi Navigator Pro 7x50K je dizajniran sa najsavremenijom tehnologijom i funkcionalnošću, čineći ga savršenim sveobuhvatnim dvogledom podjednako pogodnim za profesionalne off-shore mornara, kao i željnih hobista. Otkrijte sve karakteristike kvaliteta koje očekujete ..
68.832,40 RSD
Brend: Steiner
Standardni Belt-sistem uključuje potpuno podesivi vratni remen koji je jak, izdržljiv, otporan na vodu i izuzetno ugodan zahvaljujući svom neklizajućem držaču. Nije pogodan za Commander Jubilaeum seriju...
5.899,92 RSD
Brend: Steiner
Prvi kompakt dvogled sa kompasom na svetu.Profesionalni morski dvogled za entuzijaste sportske vode koji nude više vrednosti za svoj novac. Precizna navigacijska pomoć za svakodnevnu upotrebu, novi daljinski upravljač Navigator Pro od STEINER-a još jednom pokazuju uspešan kurs.Kompaktan i lagan Nav..
40.089,20 RSD
Brend: Steiner
Prvi kompakt dvogled sa kompasom na svetu. Profesionalni morski dvogled za entuzijaste sportske vode koji nude više vrednosti za svoj novac. Precizna navigacijska pomoć za svakodnevnu upotrebu, novi daljinski upravljač Navigator Pro od STEINER-a još jednom pokazuju uspešan kurs. Kompaktan..
54.460,80 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)