NAUTIKAONLINE
Korpa

Konus

Brend: Konus
Dvogled Konus Konusvue predstavlja stvarno jeftin i kompletan proizvod. U KONUSVUE-u ćete naći veliku uvećanost. KONUSVUE je veoma klasičan dvogled, sa centralnim fokusiranjem i snažnim bezskidnim gumiranjem, što garantuje siguran prijem i rukavice. KONUSVUE se isporučuje sa kućištem za tkivo, n..
16.943,36 RSD
Brend: Konus
Dvogled Konus Sportski. Svestran i uvek spreman za upotrebu, SPORTI dvogled je vrh, kada je bitno brzo uhvatiti pokretnu scenu. U stvari, SPORTI ne treba fokusiranje i dovoljno je da gledate kroz objektiv kako bi dobili oštre i fokusirane slike. Zbog ovih karakteristika, SPORTI je najprirodniji dvog..
18.758,72 RSD
Brend: Konus
Dvogled Konus Tornado. The Tornado je 7x50 dvogled sa kompasom i osvetljenjem koji je razvijen od profesionalnih marinaca, vojnika i lovaca. Napravljen je po najsavremenijim standardima a povrh svega ne može da potone ukoliko ga ispustite u vodu.Specifikacije:- Vodootporan.- Individualni fokus.- BAK..
47.501,92 RSD
Brend: Konus
Da bi kompletirao asortiman dvogleda, konus predstavlja ovaj novi alat sa izuzetnim odnosom kvaliteta i cene. Omogućava odlične performanse u bilo kojoj situaciji i nautici zahvaljujući svojoj vodoodpornosti i konstrukciji gasom azota u kombinaciji sa optikom sa rubi tretmanom koji eliminiše refle..
33.130,32 RSD
Brend: Konus
Compass Konus Konustar Grey. Metal compass, liquid filled with clinometer, level bubble, tripod attachment, pointing eyepiece. Instructions for use in 8 languages...
10.135,76 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)