NAUTIKAONLINE
Korpa

Lowrance HOOK2 5X SplitShot

Lowrance HOOK2 5X SplitShot
Lowrance HOOK2 5X SplitShot

Najjednostavnijii fishfinder na svetu, Lowrance® HOOK2 5Ks SplitShot  nudi:

jednostavne menije, jednostavan pristup ključnim funkcijama, i pravi izmjenjivač funkcija koji niko drugi u industriji nema:

Autotuning sonar. Istinita istorijska inovacija Lowrance, ova ekskluzivna tehnologija aktivno prilagođava postavke sonara kako se uslovi  ribolova menjaju. Vi samo pecate, a Lowrance HOOK2 5 Split Shot brine o sonaru. Zgodan i moćan SplitShot sonar sa Broadband, i DownScan Imaging ™ spreman da se udruži i uključi vaš ribolov. Ekran visoke rezolucije od 5 "SolarMAKS ™ sa ekranom koji je vidljiv na suncu predstavlja jasne slike  u svim uslovima.Optimizovana tastatura pruža pristup ključnim karakteristikama jednim dodirom, lakim front-crtama ili nosačem i vaš Lovrance fishfinder spreman da preuzme vodu olujom za nekoliko minuta.Uz Lovrance HOOK fishfindera, lovit ćete kao nikada prije .. Proizvođačka 2-godišnja  garancija.

Model proizvoda #: 000-14016-001. Najjednostavniji fishfinder r na svijetu, sa ekskluzivnim tehnologijama za početnike i profesionalce 5 "SolarMAKS ekran Ekran visoke rezolucije sa osvetljenjem vidljivim na suncu Sonar za automatsko podešavanje - aktivna, automatska podešavanja za vršne performanse kada se uslovi promene Režimi sonara 200kHz i 455 / 800kHz Lako se pronalazi riba sa dvostrukom pokrivenošću sonarima tradicionalnih ribolovaca Lowrance SplitShot sonar sa Broadband, i DownScan Imaging Meniji koji se najlakše koriste Optimizovana tastatura sa jednim dodirom za pristup ključnim karakteristikama .Očitavanja dubine i temperature vode Jednostavno montiranje na prednju ili gornju konzolu 2-godišnja ograničena garancija proizvođača

Uredjaj je bez GPS-a

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
43.105,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 000-14016-001