NAUTIKAONLINE
Korpa

Lowrance HDS LIVE sonar 9

Lowrance HDS LIVE sonar 9
Lowrance HDS LIVE sonar 9
Lowrance HDS LIVE sonar 9
Lowrance HDS LIVE sonar 9
Lowrance HDS LIVE sonar 9
Lowrance HDS LIVE sonar 9
Lowrance HDS LIVE sonar 9
Lowrance HDS LIVE sonar 9
Lowrance HDS LIVE sonar 9

Lowrance HDS live 9 sonar. S podrškom za najbolji paket alata za pronalaženje ribe od Active Imaging ™ i LiveSight ™ sonara u stvarnom vremenu do StructureScan® 3D sa aktivnim slikanjem i Genesis Live mapiranjem na ekranu, HDS LIVE 9 je savršeno rešenje za ribolovce koji žele najbolju sonarnu i navigacionu tehnologiju na ekranu srednje veličine.

Uz uredaj ide sonda : Active Imaging™ 3-in-1

Nikada ranije niste lovili ovako

Pripremite se za novi nivo performansi pronalaženja ribe pomoću HDS LIVE, koji uključuje ugrađeni sonar Lovrance® CHIRP, podršku za Active Imaging ™, StructureScan® 3D sa Active Imaging i novi ActiveTarget ™ Live sonar. Opremljen najboljim setom navigacionih alata ikada ugrađenih u prikaz uređaja za pronalaženje ribe / uređaja za iscrtavanje, HDS LIVE sadrži unapred učitane C-MAP® usavršene mape unutrašnjosti i obale SAD, podršku za automatsko usmeravanje i novo mapiranje na ekranu Genesis Live koje nudi precizno mapiranje u realnom vremenu, sve do Konture ½ stopala.



Ciljajte Fish Live pomoću novog sonara ActiveTarget ™ Live

Ribajte pametnije kad tačno znate šta rade ribe - u stvarnom vremenu - sa ActiveTarget ™ Live sonarom. Uživajte u pogledima kretanja riba u visokoj rezoluciji, prateći ih dok plivaju u i oko pokrivača. Gledajte njihov odgovor u stvarnom vremenu na vaš mamac i znaćete da li vaša trenutna tehnika radi ili je vreme da promenite stvari.



Saznajte više

Active Imaging

Savršen za tačno određivanje područja na kojima se nalazi riba poput stena, drvene građe, korova, jaraka i otpadaka, Active Imaging ™ sonar pruža superiornu jasnoću i slike ribe i strukture najviše rezolucije u dužem opsegu od bilo koje druge tehnologije za snimanje struktura.


Pretvarači se prodaju odvojeno.



FishReveal

Olakšava vidljivost ribe na DovnScan Imaging ™ kombinovanjem metaka CHIRP sonarnih riba sa superiornim prikazima detalja na dnu, strukture i riba mamaca u visokoj rezoluciji. FishReveal uklanja potrebu za prikazivanjem CHIRP sonara i DovnScan Imaginga na podeljenom ekranu od dva panela.


hdslive_block8_FV.jpg

Mapiranje u realnom vremenu

Ažurirajte mapiranje svog omiljenog mesta za ribolov ili mapirajte neobeležena područja sa ½ konturama stopala - u realnom vremenu - na ekranu vašeg uređaja za pronalaženje ribe / uređaja za iscrtavanje pomoću C-MAP Genesis Live. Genesis Live koristi digitalnu dubinu za stvaranje mapa visoke definicije sa konturama dužine 1/2 stope. Ciljajte ključna ribolovna područja pomoću Genesis Live mapa, koje olakšavaju pronalaženje područja u kojima se ribe vole sakriti, poput osipanja, tačaka, jarkova i još mnogo toga. Stvarno prilagodljivo iskustvo mapiranja, Genesis Live vam daje kontrolu nad prozirnošću kontura, gustinom konture, dubinom i bezbednim senčenjem paleta boja i još mnogo toga. Kreirajte svoje Genesis Live mape u realnom vremenu, čuvajući ih dok idete na microSD karticu.



Obaveštenja o pametnom telefonu

Pazite na ribu i nikada ne propustite važan tekst ili poziv uz obaveštenja pametnog telefona ugrađena u HDS LIVE. Isključite telefonska obaveštenja za nesmetan ribolov ili ih ostavite uključenima da biste dobijali iskačuća obaveštenja na ekranu HDS LIVE ekrana.


hds-live-06-smartphone-notifications.jpg

Integracija pametnog telefona LiveCast (samo HDS LIVE 16/12)

Više ne morate da birate između gledanja velike utakmice i provođenja dana na vodi uz integraciju pametnog telefona LiveCast ™. Gledajte video zapise, pregledajte Google mape i podatke o ribolovu na ekranu visoke rezolucije vašeg HDS LIVE ekrana putem HDMI veze na HDS LIVE modelima od 16 i 12 inča. Pregledajte podatke sa pametnog telefona i pripazite na ribu pomoću podeljenog ekrana LiveCast-sonar.




Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
315.000,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: SKU: 000-14421-001